Webinar

Campus Matte 1-4 lanseres 7. april - bli med!

07.04.2021. 14:30 Europe/Oslo

Onsdag 7. april, klokken 14:30, lanseres Campus Matte 1-4!

Campus Matte 1-4 er et komplett læreverk klart til skolestart august 2021. Bli med på lanseringen og få tilgang til å prøve ut læreverket resten av inneværende skoleår.

Campus Matte 1-4 legger til rette for aktiv læring hvor læreren får god tid til lek, utforsking og matematisk samtale med elevene. Gjennom aktiv læring er elevene aktive deltakere fremfor passive konsumenter av fagstoffet. Metoden skaper variasjon og er et viktig bidrag til refleksjon og dybdelæring i matematikken.

Bli med live på lanseringen av det splitter nye læreverket for småtrinnet. Meld deg på helt gratis.

This webinar is over.

Espen Skovdahl

Espen Skovdahl er pedagogisk ansvarlig for Campus Matte 1-4. Han har lang erfaring fra undervisning i matematikk, og som forfatter og redaktør av flere suksessfulle matematikkverk for barne- og ungdomstrinnet.

Marius Saanum

Marius Saanum er en av forfatterne bak Campus Matte 1-4. Med bakgrunn som barneskolelærer har Marius en praktisk tilnærming og erfaring med hva som fungerer i et klasserom. I tillegg kommer hans kompetanse i spesialpedagogikk med vekt på matematikkvansker godt med.

Karianne Hartviksen

Karianne Hartviksen har jobbet i Inkrement siden 2015. Hun kjenner Campus fra A til Å og vil lede oss gjennom lanseringswebinaret.